/Apollo Vinterdæk

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for

Hos på siden finder du et stort udvalg af Apollo vinterdæk i alle størrelser og modeller, hvilket gør det nemt for dig at finde lige netop de dæk, der passer til den bil, som du er kørende i og til de behov, du har som bilist. Du behøver ikke at skulle betale store beløb for at få et par sikre vinterdæk, da vi udbyder vores dæk til konkurrencedygtige priser til fordel for dig. Apollo er et vinterdæk, der byder på kvalitet, og netop derfor er vi forhandlere af det. Apollo er det førende mærke i Indien, og blev grundlagt tilbage i 1972. Mærket vinder efterhånden større og større indpas i den Europæiske del af verden, hvilket er med god grund. Med moderne teknologi og gode resultater i diverse tests er Apollo efterhånden blevet et ganske anerkendt mærke på dækmarkedet. Der er heller ikke mange køretøjer, som de ikke producerer dæk til, da deres produktion både omfatter dæk til SUV, varevogne, lastbiler, cykler og selvfølgelig personbiler.

Solide og sikre dæk

I Danmark er vinteren særlig kendt for at være regnfuld, men herudover også kold, hvilket i mange tilfælde giver farlige veje, hvis ikke man passer på. Derfor er det meget vigtigt, at man får monteret et par gode dæk på den bil, som man til dagligt kører rundt i. Dog er det ikke udelukkende vinterdækkene, der gør arbejdet. Du skal også huske at køre forsigtigt og ansvarsfuldt. Det er denne kombination, der gør vejene sikre for alle.Apollo vinterdæk er det helt rigtige valg, hvis du vil have vinterdæk til en god pris, som er solide og har en høj kvalitet. Samtlige vinterdæk fra Apollo får glimrende anmeldelser i tests, og de er derfor pålidelige vinterdæk, som du kan føle dig sikre ved hele vinteren igennem.

Bestil online her

Er du fast besluttet på, at det er et par Apollo vinterdæk, som du vil have siddende på din bil, kan du tage et kig her hos os, hvor du finder et bredt udvalg af både størrelser og modeller til billige priser. Bestiller du dine dæk hos os, sørger vi får en hurtig og sikker levering oven i. Mangler du et sted at få monteret de nye dæk, har du muligheden for at køre ind forbi en af vores servicepartnere, som befinder sig i hele Danmark. Bestil nu og her.
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok