Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201
Egenskaber


Vis alle dæk i den valgte kategori
Side 1 af 13
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Firestone Vinterdæk

Firestone er blandt de mest kendte og populære dækproducenter i verden. Det blev grundlagt i USA i år 1900, og købt af japanske Brigestone i 1988. Dækkene skabes med fokus på holdbarhed, komfort og et godt greb i al slags vejr.

Firestone vinterdæk - sortiment og modeller

Firestone vinterdæk er banebrydende dæk, som kombinerer de nyeste teknologier indenfor vinterdæk til at skabe et dæk, som får dig helt sikkert igennem de isglatte og sneglatte veje. Dækket Firestone Winterhawk 3 er det nyeste dæk i serien af dækproducentens vinterdæk, og det er efterfølgeren til Firestone Winterhawk 2 Evo.

Firestone vinterdæk er fremstillet af gummi med en høj andel af silica og NanoPro-Teck teknologi. Herved er skabt gummi, som er særlig blød og fleksibelt ved temperaturer under frysepunktet. Jo blødere dækkets gummi er, jo bedre er grebet på de is- og sneglatte veje. Firestone har samtidig skabt et dæk, som holder i flere sæsoner, og holdbarheden af Winterhawk 3 er meget længere end mange andre vinterdæk.

Firehawk dækkene har utallige brede zigzag-riller og et stort antal blokke med 3D lameller. Denne kombination sikrer at grebet på vejene bliver ekstra god, når der er meget sne. De dybe mønstre og de stive blokke er også med til at sikre en mere ligelig fordeling af vægten, og dermed en længere holdbarhed af dækkene.

  • Firestone har siden 1988 været en del af det store firma Bridgestone Americas
  • Firestone er kendt som en af verdens første producenter af dæk

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok