Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201
Egenskaber


Vis alle dæk i den valgte kategori
301 kr
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
Lagervare
Side 1 af 12
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Goodride Vinterdæk

Vi forhandler et stort udvalg af de anerkendte Goodride vinterdæk. Vi udbyder dette mærke i adskillige størrelser og modeller, hvilket betyder, at du nemt kan finde et par dæk, der passer perfekt til din bil samt opfylder de krav og behov, du måtte have til et par vinterdæk. Goodride er også et af de mærker, der er særligt kendte for deres høje kvalitet og gode placering, når det kommer til test, samtidig med at de forhandlet til lave priser, som de fleste har råd til.

Slidstærk kvalitet og sikkert vejgreb

Vinterdæk er en af de ting, der skal kunne holde over en længere årrække, og det er derfor vigtigt, at disse har en høj slidstyrke og er solide. Det er dog ikke alle kunder, der prioriterer denne egenskab højst. Alligevel er du sikker på at få dæk, der er slidstærke og holder længe, hvis du vælger at købe Goodride vinterdæk.Slidstyrken er ikke det eneste område, hvor Goodride klarer sig godt. De ligger også imponerende højt, når det kommer til det gode vejgreb. Uanset om vejene er glatte, våde eller tørre at køre rundt på, ligger Goodride dæk godt på vejen. Det betyder, at du får en god føling med bilen, samtidig med at du kan føle dig helt tryg under din færden på de glatte veje. Goodride SW608 er en af de modeller, som vi vil anbefale dig til vinterbrug. Denne er både officielt godkendt som vinterdæk, da den er mærket med snefnugsymbolet samt i besiddelse af M+S betegnelsen, der kategoriserer dækkene som sikre i vinterhalvåret.

Bestil dem her og nu

Har du truffet en beslutning om, at din bil skal rustes med et par Goodride vinterdæk, kan du finde de helt rigtige af slagsen her hos os på Tirendo.dk. Vi forhandler et stort sortiment af Goodride, og vi gør det endda til gode og lave priser. Selvom du hos os finder fordelagtige priser, skal du ikke være nervøs for kvaliteten. Kunderne kommer i første række, og vi forhandler derfor kun dæk af god kvalitet, så du kan føle dig sikker på de glatte veje.Vælger du at gøre dit køb hos os, får du en sikker handel, hurtig levering og mere end 300 mulighed for at få dækkene monteret hos en af vores servicepartnere landet over. Bestil nu.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok