Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201

Egenskaber


Vis alle dæk i den valgte kategori
Side 1 af 12
Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for

(1) Mere end 90% af vores ordrer når frem til kunden indenfor den angivne leveringstid.


Hankook Vinterdæk

Denne koreanske dækproducent har virkelig taget store fremskridt på dækmarkedet. Hankook dæk er anset for nogle af de bedste til at køre med, og bruges som standartdæk til visse BMW modeller. Virksomheden forbedrer altid sine teknologier med nye gummiblandinger og dækmønstre, som kan klare is og sne.

Hankook vinterdæk - sortiment og fordele

Selskabet har eksisteret siden 1941 og har længe produseret M+S-dæk, som markedet værdisætter. Priserne for Hankook vinterdæk ligger i mellem prisklasse. Dækkene har godt greb på vinterveje med sne- og islag, men formår samtidig at holde lavt støjniveau. De findes i flere dimensioner og er derfor tilgængelige for alle køretøjer - fra små biler til stationcars.

Som eksempel for Hankook vinterdæk for små og mellemstore biler er Hankook Winter I*Cept RS W442. Disse dæk har god vejgreb på både våde og tørre vejoverflader, samt har relativ lavt støjniveau i forhold til vejgrebet. En nordisk favorit er Hankook IceBear W300A. Dækket er forsynet med et SCCT-system, udviklet af virksomheden selv, hvilket forbedrer køreegenskaber og holdbarheden. Det har en enenvejs slidbane med en termoelastisk silikonblanding, som er optimeret for kørselsretningen. Disse dæk giver godt vejgreb, lav rullemodstand og fremragende kørekomfort.

  • Virksomheden blev stiftet i Sydkorea.
  • Hankook dæk ligger prismøssigt i mellemklassen.
  • Omfattende erfaring med fremstilling af M+S dæk.

x
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok