Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201
Egenskaber


Vis alle dæk i den valgte kategori
300 kr
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
Lagervare
Side 1 af 12
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Michelin Vinterdæk

Den berømte franske dækproducent Michelin blev grundlagt i 1889 og har i dag mere end 114.000 ansatte i over 170 lande. I begyndelsen har virksomheden produceret pneumatiske cykeldæk; i dag producerer de alle typer af bildæk i alle størrelser. Michelin har formået at udvikle sine dæk på en fantastisk måde - de har forbedret køreegenskaber, øget levealder og mindsket brændstofforbrug. Derfor er forståeligt, hvorfor mange franske bilproducente vælger Michelin vinterdæk som originalt udstyr.

Michelin vinterdæk - tilpasset til nordens kolde vinter

Michelin Alpin A4 er den perfekte friktionsdæk til vinterveje. Dette vinterdæk er universalt, og findes til små, mellemstore og store familiebiler. Dækket giver bedre acceleration, kortere bremselængde og holder i længere tid. Det har et nyt mønsterdesign i forhold til tidligere model, som giver bedre greb ved kørsel på isglatte og snebelagte veje. Det er et Michelin vinterdæk, som du kan regne med.

Hvis det er pigdæk, du søger, så er Michelin X Ice North en oplagt valg. Dækket har ligeledes et mønster, som giver bedre greb i frostvejr. I forhold til dets forgænger, kan du regne med 10 procent kortere bræmselængde. Med Michelin får du altid kvalitet, som er pengene værd.

  • Virksomheden blev grundlagt i 1889.
  • Michelin vinterdæk findes både som friktionsdæk og pigdæk.
  • Producerer vinterdæk, som er tilpasset til nordiske marked.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok