Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201

Egenskaber


Vis alle dæk i den valgte kategori
Side 1 af 12
Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for

(1) Mere end 90% af vores ordrer når frem til kunden indenfor den angivne leveringstid.


Nokian Vinterdæk

Skandinaviske kvalitet har stor betydning i dækindustrien. Nokian producerer stadigvæk stort set alle sine varer i Finland. Virksomheden er største i Skandinavien og er blandt de mest profitable og hurtigst voksende virksomheder i dækindustrien. Nuværende Nokian blev grundlagt i 1988, men selskabet har eksisteret som gummifabrik lige siden 1898. Deres dæk anses for at være nogle af de bedste for skandinaviske klima. Nokian producerer dæk til forskellige køretøjer - fra personbiler til tunge skovmaskiner. Virksomhed benytter også vulkanisering på de gamle dæk. Ligeledes er monteringskæden Vianor en del af Nokian og sælger vinterdæk i Europa og USA. Det finske selskab har flere nye opfindelser, som gør deres dæk til førende i branchen.

Nokian vinterdæk - sortiment og fodele

Blandt friktionsdæk er Nokian WR D3 meget efterspurgt. Dækket har et specielt mønster for bedste greb på isglatte veje. Lav rullemodstand sparer på brændstoffet og skåner miljøet. Dækkets pileformede mønster gør det til et godt valg for små og mellemstore biler.

En anden populær model er Nokian WR A3. Som forrige dæk har de gode præstationer på isglatte veje og lavt brændstofforbrug. Nokian producerer dæk, som passer bedst til typiske centraleuropæiske vinterforhold.

  • Produktionen foregår i Finland og Russland.
  • Nokian vinterdæk findes som pigdæk og friktionsdæk.
  • Virksomheden har stor erfaring i produktionen af dæk, tilpasset for det europæiske vintervejr.

x
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok