Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201

Egenskaber


Vis alle dæk i den valgte kategori
Side 1 af 13
Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for

(1) Mere end 90% af vores ordrer når frem til kunden indenfor den angivne leveringstid.


Pirelli Vinterdæk

Pirelli er et italiensk firma, som har mere end 100 års erfaring i at producere dæk, og de er kendt for at have et højt niveau af sikkerhed, holdbarhed. Pirelli vinterdæk er blot en del af deres store sortiment af dæk, der giver høj komfort på vejene og sikrer stabil kørsel. Vinterdækkene findes til mange forskellige typer biler både city biler, sportsvogne og 4x4-biler, og er specielt designet til kørsel i ekstreme vejrforhold.

Pirelli Vinterdæk - sortiment og fordele

Pirelli vinterdæk er udstyret med forskellige features, der giver en bedre køreoplevelse i sne, slud og kulde. Blandt andet har dækkene et særligt dækmønster, der minimerer risikoen for aquaplanning samt sikrer et godt greb i ustabilt føre. Desuden tilpasser dækket sig bedre til de kolde temperaturer end normale sommerdæk, så man opnår høj stabilitet på vejen. Dækkene kommer i mange forskellige serier, for eksempel Pirelli Winter 190 Snowcontrol 3, så alt efter hvilke behov, der skal opfyldes, vil der kunne findes et passende dæk. Pirelli er kendt for at have meget konkurrencedygtige priser.

Pirelli vinterdæk er særligt kendetegnede ved deres høje præstation, der giver god kørsel i al slags vejr. Nogle dæk er særligt udviklet til sne og ekstremt lave temperaturer, mens andre vinterdæk er tilpasset bykørsel. Der findes derfor en vinterdæktype til de fleste.

  • Virksomheden er grundlagt i Milano i 1972
  • En af de største dækproducenter i Europa
  • Har et bredt udvalg af vinterdæk til enhver type bil

x
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok