Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201
Egenskaber


Vis alle dæk i den valgte kategori
300 kr
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
Lagervare
Side 1 af 13
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Sunny Vinterdæk

Her hos os på finder du et stort udvalg af Sunny vinterdæk, som er et af de lidt billigere mærker på markedet. På trods af de fordelagtige priser skal du ikke være bange for, at kvaliteten er blevet kompromitteret. Deres vinterdæk har nemlig en god slidstyrke såvel som et godt vejgreb. Hos os finder du samtlige størrelser og modeller af mærket Sunny, og det er derfor muligt for dig at finde et par dæk, der passer lige præcis til den bil, du er kørende i.

Godt vejgreb til gode priser

Sunny vinterdæk er af høj kvalitet og samtidig er de billige, og de er derfor et rigtig godt valg for den prisbevidste forbruger. Dels er de billige at købe, dels har de vist gode resultater, hvad angår brændstoføkonomi og nedslidningsrate, så også når du bruger dækkene, er der penge at spare. De er fremstillet i en moderne silika-sammensætning, der gør dem ekstra sikre, når der er sne og is på vejene. Den lave pris kompromitterer derfor ikke kvaliteten. Flere af deres modeller viser gode resultater, når det kommer til vejgreb, bremsning og drejning på de glatte veje, og du kan derfor føle dig tryg med sådan et par monteret på din bil. Prøv blandt andet et par Sunny Wintermax NW611.

Køb online

Hos os på Tirendo.dk finder du et stort udvalg af dækmærker, og Sunny er et af dem. Vi handler med dæk af høj kvalitet, og her Sunny vinterdæk ingen undtagelse. Derfor har vi også et stort udvalg herunder, både når det kommer til størrelser og modeller. For at være konkurrencedygtige på markedet og give dig den bedste oplevelse udbyder vi vores dæk til fordelagtige priser. Samtidig sørger vi for, at du kommer igennem en sikker handel, hvor alle dine fortrolige og følsomme informationer bliver behandlet med stor omhu og respekt. Du kan derfor føle dig tryg i vores hænder. Når du har foretaget din bestilling af dæk hos os, sørger vi for, at du får en hurtig levering, så du i løbet af meget kort tid, kan komme til at køre sikkert på de danske vinterveje igen. Mangler du en til at montere dine nye vinterdæk, kan du benytte dig af en af vores 300 servicepartnere, der er spredt ud over hele landet. De får dig klar i løbet af ingen tid. Bestil dine dæk her.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok