Vitour

Vitour Galaxy R1

Fra589 krpr. Dæk

Find dine Galaxy R1 her!


Det skal du vide om Vitour Galaxy R1 dæk

Når solen begynder at vise sig mere over landskabet, og fuglene begynder at kvidre uden for vinduet, så ved du at det langsomt begynder at blive tid til, at overveje at se på de sommerdæk som du har liggende i garagen, hvis de dæk som du brugte på bilen sidste år ikke har nok mønsterprofil tilbage, og du derfor er på udkig efter nye sommerdæk til din bil, så skal du absolut overveje at købe Vitour Galaxy R1 dæk.

Vitour er kendt for kvalitet

Qingdao Vitour United Corp blev grundlagt i 2004, men faktisk går virksomhedens forretningserfaringer meget længere tilbage. Firmaet fokuserer på at designe, fremstille og levere dæk som er af en meget høj kvalitet. Hvert år bruges der mange ressourcer på, at skabe nye innovative løsninger inden for dækproduktionen. Vitour fabrikken dækker et areal som er over 600.000 kvadratmeter stort og virksomheden har mere end 2.800 ansatte.

Dansk lovgivning om sommerdæk

Der er i Danmark ikke nogen lov som siger, at du skal skifte mellem sommer- og vinterdæk, men derfor er der alligevel mange som skifter deres dæk. Der er dog en lovgivning i Danmark som siger, at der ikke må være under 1,6 mm profilmønster tilbage på dækket, dog anbefaler de fleste dækeksperter, at du ikke kører med dækket hvis der er under 3 mm tilbage på dækket.

Vitour Galaxy R1 dæk findes som whitewall version

Vitour Galaxy R1 dækket fremstilles både som almindeligt dæk med sorte sidevægge, og som et whitewall dæk som har en 20 mm hvid stribe på sidevæggen. Dækket har et hastighedsindeks H hvilket betyder, at det må bruges til hastigheder på op til 210 km/t. Dækket har også en belastningskapacitet 82 hvilket betyder, at hvert dæk kan klare en last på op til 475 kg. Dækket har ikke nogen slange indeni, hvilket i dag er standard for de fleste bildæk.

Dækket er fremstillet med en speciel gummiblanding som er mere lyddæmpende end mange andre dæk, dette betyder at du som bilist får en mere behagelig køreoplevelse, især hvis du skal kører hurtigt og over længere strækninger på motorvejen. Dækkets slidbanemønster er med til at sørge for, at dækket opretholder et godt vejgreb på både våde og tørre vejbaner.

Find Vitour Galaxy R1 dæk til en god pris

Hvis du ser dig lidt omkring på nettet, så kan du sagtens finde Vitour Galaxy R1 dæk til gode priser, blandt andet finder du på Tirendo.dk dækket til en meget konkurrencedygtig pris.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.