Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Page 1 from 34

Yokohama dæk

Virksomheden blev grundlagt i 1917 og i begyndelsen har specialiseret sig i produktion af kvalitetsdæk til biler og lastbiler. I 1960'erne har virksomhed startet sin ekspansion og er nu til stede i over 200 lande. Kravene til moderne dæk er meget høje, men Yokohama dæk lever op til alle forventninger. Disse dæk er beregnet til at have maksimal vedhæftning, lavt brænsdtofforbrug og sikker kørsel, også på våde vejbaner. Hos Yokohama er ansat succesfulde designere, ingeniører og kemikere, som udvikler nye dæk. Derfor har disse dæk fremragende holdbarhed og korte bremselængder. I Skandinavien er Yokohama særligt eftertragtet for de funktionelle friktions vinterdæk.

Yokohama dæk - sortiment og modeller

Virksomheden har samarbejdet med bilproducenter som Mercedes og Volkswagen, så bilerne kunne få de bedst mulige dæk. Dækkene har de egenskaber, som bilen behøver for at opnå en perfekt kombination. Yokahama er en af verdens ledende producenter og anvendes ofte ved forskellig motosport. Blandt de mest populære modeller kan du finde Yokohama Advan Sport.

  • Yokohama producerer premium dæk til lastbiler og personvogne.
  • Virksomheden er repræsenteret i over 200 lande.
  • Yokohama har forskning og udvikling sammen med Mercedes og Volkswagen.

x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information