Dæk i Horsens

Det skal du vide om dæk i Horsens

Ved Horsens Fjord i den østlige del Jylland ligger byen Horsens. En by kun 50 km syd for Aarhus, og 30 km nord for Vejle. En by der i dag beskæftiger en masse mennesker, og så er der faktisk langt over 150 af byens virksomheder som er indstillet til det særlige mærke CSR-mærke, et mærke som blandt andet tildeles virksomheder som tager særlige hensyn til medarbejdere, som har svært ved at passe et almindeligt arbejde.

Men byen er meget andet end virksomheder, der er det gamle Horsens Statsfængsel, Danmarks Industrimuseum, Horsens Kunstmuseum, og så er der en masse monumenter. Der findes faktisk spor også af en gravplads, fra før byen blev helt kristen, og nogle ruiner, som man kan datere tilbage til det 10’ende århundrede, og fra det 12’ende århundrede er navnet på byen kendt som Horsens. Så på med gode nye sommer eller vinterdæk, og rundt og oplev byen.

Hvad betyder vejret i Horsens for valget af dæk?

En af de ting som man meget hurtigt opdager som bilist i Danmark er, at vejret især om sommeren kan være meget skiftende, du kan have sommer og sol på et tidspunkt og så regn og efterår det næste sekund. Derfor er det også meget vigtigt, at de dæk som du køber til brug i Horsens har et profilmønster som gør det muligt for vandet, at komme ud til siderne, på den måde mindskes risikoen for, at der kan opstå akvaplaning. Det er også meget vigtigt, at du om vinteren sørger for at de dæk du køber har et godt vejgreb, da vejene i Horsens ofte kan blive mere glatte om vinteren.

Få skiftet dæk i Horsens

Fordi der er mange som bor i og omkring Horsens som har en bil, så er det meget nemt at finde et sted hvor du kan få dine dæk skiftet. Der er mange dækforhandlere og værksteder fordelt over hele byen hvor du kan skifte dæk. Hvis du har købt dine sommer eller vinterdæk på Tirendo.dk så kan du sagtens finde et værksted i Horsens, som kan hjælpe dig med at få skiftet dine dæk i Horsens, det er lige meget om de sidder på en fælg, eller om du skal have dem skiftet på din egen fælg, så finder du nogen som kan hjælpe dig. Der er også flere steder i Horsens hvor du kan få dine dæk opbevaret, dette er især en god løsning hvis du bor et sted hvor du ikke har så meget plads til, at opbevare dine dæk hjemme hos dig selv.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
^