Dæk i Odense

Det skal du vide om dæk i Odense

Når man kører fra Sjælland til Jylland på motorvejen, kan man ikke undgå at se alle afbøjningerne mod Odense. Odense er desværre en by som alt for ofte bliver overset, byen er nok mest kendt for, at være hjembyen for den verdensberømte danske forfatter Hans Christian Andersen. Odense ligger på Fyn og er den største by på Fyn, og den er den tredje største by i Danmark. I januar 2016 havde byen et indbyggertal på 175.245 i den centrale del af Odense, mens det større Odense-område havde lidt over 200.000 indbyggere.

Hvad skal du vide om vejret i Odense?

Odense har på trods af at den er klassificeret som en både varm og tempereret by, en betydelig registreret mængde nedbør. Da Odense er en ret tætpakket by med mange huse, fliser og asfalt, kan disse regnmængder byde på mange udfordringer, da det kniber for vandet at slippe væk.

Hvad betyder vejret i Odense for valget af dæk?

Fordi Odense får så stor en mængde regn som byen gør, så er det meget vigtigt at du sørger for, at de dæk du køber har et ordenligt profilmønster. Det er vigtigt at de dæk du køber er fremstillet på en sådan måde, at vand ikke kan sætte sig fast under dækket. Ved at købe dæk som har det rigtige slidbanemønster, kan du reducere risikoen for at du kommer ud for akvaplaning.

Hvilken type dæk skal du købe i Odense?

Hvis du for det meste kører inden for Odenses bygrænse, så kan du sagtens nøjes med at købe helårsdæk, hvis du derimod ofte tager turen på motorvejen til Jylland eller Sjælland eller til udlandet, så bør du bestemt overveje at købe sommerdæk i Odense til sommerperioden og vinterdæk til vinterperioden. Du skal også huske på, at visse lande har regler som siger, at du skal køre med vinterdæk om vinteren, dette er især tilfældet i Tyskland.

Hvad skal jeg huske på når jeg køber dæk?

Når du køber nye dæk til din bil så er det vigtigt at du sørger for, at købe dæk som passer til dine behov, det er også meget vigtigt at du køber dæk som er tilladt af EU, dette er for at sikre, at dine nye dæk overholder alle de sikkerhedsstandarder som der er for dæk. Køber du dine nye dæk på Tirendo.dk, så kan du være sikker på, at dækkene lever op til alle standarder og krav.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
^