Dæk i Svinninge

Det skal du vide om dæk i Svinninge

Som en lille by på det danske landkort, finder man i den nordvestlige del af Sjælland, byen Svinninge. Svinninge var indtil 1. jan 2007 sin egen kommune, men er nu under Holbæk. Byen er beliggende tæt op ad Odsherredsbanen, som forbinder Holbæk med Nykøbing Sjælland. Og afstanden til Holbæk er da heller ikke den største ca. 15 km.

Svinninge er en lille by med ca. 2900 indbyggere, men en hyggelig by, med både skole, kirke og nogle enkelte butikker. Der plejede også at ligge en modeljernbane i byen, men den er for tiden lukket på grund af flytning.

I selv Svinninge er der måske ikke det helt store at lave, men man skal ikke bevæge sig langt uden for byen før der er en masse muligheder. 7.2 km fra byen ligger Dragsholm Slot, 9.9 km væk ligger Odsherreds Kunstmuseum. Så med en bil med gode sommer eller vinterdæk, er det en smal sag at komme lidt rundt i området.

Hvad betyder vejret i Svinninge for valget af dæk?

Når du er bilejer i Danmark så lægger du hurtigt mærke til, at vejret ofte skifter meget hurtigt og uden varsel. Derfor er det også vigtigt at du sørger for, at både dine sommerdæk og dine vinterdæk kan klare det vejr som du finder i Danmark. Især ude i de lidt mindre byer som Svinninge er det meget vigtigt, at de vinterdæk som du køber er fremstillet så de kan klare at køre på veje, som måske ikke bliver ryddet for sne lige så ofte som vejene i større byer.

Det er vigtigt at de vinterdæk som du køber er TÜV godkendte, og hvis du har planer om at skulle køre på ture til udlandet, som for eksempel Sverige, så er det vigtigt at du sørger for, at de vinterdæk som du køber har snefnug symbolet. Dette er fordi det i Sverige er lovpligtigt, at køre med vinterdæk om vinteren, og de har strenge krav for hvilke dæk som bliver godkendt som vinterdæk.

Få skiftet dæk i Svinninge

I forhold til mange andre byer i Danmark, så er Svinninge ikke den største by som du finder, og derfor er udvalget af dækforhandlere heller ikke helt så stort som i andre byer. Men hvis du køber dine dæk på Tirendo.dk så er du sikker på, at du finder et meget større udvalg end det du finder hos den lokale dækforhandler af dæk i Svinninge.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
^