14 tommer fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal man vide om 14 tommer fælge

Det at finde de rigtige 14 tommer fælge kan godt virke lidt forvirrende, men faktisk er der kun én beslutning som er virkelig vigtig, skal det være alu eller – stålfælge. Fælge i 14 tommer findes i mange forskellige design fra mange forskellige producenter og bliver ofte brugt på kompakt biler.

Det kan godt være, at alufælge er pæne at se på, men stålfælge er ofte mere robuste end alufælge hvilket betyder, at de ikke bliver deforme hvis du rammer en kantsten. Med 14 tommer fælge fra Tirendo.dk er du sikker på, at finde lige den fælg der passer til din bil. Hvis du kører meget om vinteren, så kan det være en god ide at overveje, at købe stålfælge til din bil, dog kan man i dag også finde mange alufælge som er specielt lakeret til, at kunne modstå kulde og salt om vinteren.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok