16 tommer fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om 16 tommer fælge

16-tommer fælge passer til mange forskellige biler – alt lige fra kompaktbiler til mellemklasses biler. Når du skal købe 16 tommer fælge til bilen, så er der mange forskellige valgmuligheder som du kan vælge imellem, ikke nok med at 16 tommer fælge kommer i mange forskellige design, de findes også i mange forskellige fabrikater. På Tirendo.dk finder du 16 tommer fælge i alle mulige prisklasser, og dermed er du altid sikker på, at du kan finde de rigtige fælge til din bil.

Alufælge blev oprindeligt fremstillet til brug på racerbiler, dette er fordi de er meget lettere end stålfælge. I dag bliver 16 tommer fælge også brugt til personbiler, hvor de også mindsker vægten på bilen. Det kan godt være, at vægten på en personbil ikke er nær så vigtigt som på en racerbil, men hvis man lægger alt vægten sammen på bilen, så kan du også mindske brændstofforbruget på bilen. I sidste ende handler det mere om personlig smag og om du syntes, at fælgen passer til bilens udseende eller ej.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok