17 tommer fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om 17 tommer fælge

Hvis du er på jagt efter 17 tommer fælge, så vil du meget hurtigt lægge mærke til, at markedet er propfyldt med 17 tommer fælge, dette er fordi det er en meget populær størrelse når det kommer til biler i alle størrelser.

Det er vigtigt at du sørger for, at finde en fælg som er TÜV godkendt, ellers kan du risikere at det koster dyrt næste gang bilen skal til syn. TÜV tester en masse forskellige fælge efter deres styrke og deres levetid, det er vigtigt at fælgen ikke bliver ødelagt af en kantsten, bilen skal kunne køre videre, og dækket skal kunne holde luften i mindst et minut efter en påkørsel.

Tirendo.dk finder du alle de mest populære 17 tommer fælge, i mange forskellige prisklasser. Du vil hurtigt opdage at det ikke er svært, at finde en fin 17 tommer fælg, det er svære at vælge mellem de mange fine fælge.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok