18 tommer fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om 18 tommer fælge

Det er ikke nogen hemmelighed, at mange ser deres bil som et statussymbol, og naturligvis er det også en af grundene til, at man kan finde en masse forskellige fælge i en masse forskellige design. Hvis du er på udkig efter 18 tommer fælge til din bil, så vil du heldigvis kunne finde et kæmpe udvalg på Tirendo.dk, her finder du alt fra billige fælge til dem der koster lidt mere for hver fælg.

Der er mange producenter som fremstiller 18 tommer fælge, blandt andet finder du fælge fra AEZ, DOTZ og DEZENT. Det er meget nemt at finde fælge der passer til din bil, du skal bare vælge mærke, model og motortype, og så finder Tirendo.dk de fælge der passer til lige præcis din bil.

Du har valget mellem alufælge og stålfælge, begge ser flotte ud på din bil, men stålfælge er ofte lidt bedre hvis du køre meget om vinteren, mens alufælge er bedre hvis du kører meget om sommeren.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok