19 tommer fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om 19 tommer fælge

19 tommer fælge findes i et stort udvalg af design, denne størrelse er især populær til mange luksusbiler, sportsvogne og SUV'er. På Tirendo.dk kan du hurtigt finde de rigtige fælge til din bil, du kan søge efter mærke, model og motor og derefter kan du nemt sortere dine fælge efter den størrelse som du er interesseret i.

Ofte kan det være svært at beslutte sig for, om man skal købe 19 tommer alu- eller stålfælge til bilen. Men faktisk er der i dag ikke den kæmpe store forskel på dem. Det hed sig tidligere, at vægtforskellen var meget stor, men i dag er forskellen ikke særlig stor.

Udvalget af stålfælge som findes i 19 tommer, er også meget mindre end udvalget af alufælge, dette er fordi der er mange som syntes, at stålfælge er grimme og derfor vælger alufælge i 19 tommer, men faktisk kan man finde en masse flotte hjulkapsler som man kan bruge til at højne udseendet af fælgen med.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok