21.0 fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om 21 tommer fælge

Hvis du er på udkig efter 21 tommer fælge til bilen, så er der en ret stor chance for, at din bil er af en lidt større størrelse, det er nemlig de færreste små kompaktbiler som kører rundt med 21 tommer fælge.

21 tommer alu- eller stålfælge

Det største valg som du skal træffe, når du ved at 21 tommer fælge passer til din bil, er hvilket materiale du vil have at fælgene skal være fremstillet af. I dag bliver de fleste fælge fremstillet i enten aluminium eller stål. På Tirendo.dk finder du et bredt udvalg af fælge som passer til lige dine behov.

Alufælge bliver især brugt om sommeren, da metallerne som bruges i fremstillingen er bedre til at lede varmen som bliver dannet under kørslen. Stålfælge bliver ofte brugt om vinteren, da de bedre kan klare de koldere temperature og vejbaneforhold som du risikere at komme ud for om vinteren. Stålfælge er ofte billigere end alufælge, til gengæld fås de ikke i nær så mange forskellige design som alufælge kan købes i.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok