22 tommer fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om 22 tommer fælge

Hvis du står og mangler nye 22 tommer fælge så ved du også godt, at det nogle gange kan være lidt svært at finde de rigtige fælge til din bil. Ofte passer 22 tommer fælge kun på større biler som for eksempel en SUV. Det er ikke alle biler hvor man kan eller må bruge 22 tommer fælge. Du kan på Tirendo.dk se hvilke biler det er tilladt, at du kan bruge fælge af denne størrelse på.

Ofte er det sværeste valg når du skal købe nye fælge, om du skal investere i alufælge, eller om du hellere skal købe stålfælge. Forskellen i vægten mellem de to varianter er i dag ikke den største, men forskellen mellem måden af fremstillingen af de to typer 22 tommer fælge er stadig meget forskellig.

Stålfælge bliver produceret ved, at man ruller store stålplader ud til tyndere plader, som så bliver stanset ud i stykker som bliver rullet til en cirkelform som bliver formet til en fælg. Alufælge bliver derimod produceret ved at flere metaller bliver smeltet og støbt ned i en form.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok