ALFA ROMEO MiTo fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om Alfa Romeo MiTo fælge

Minibiler eller mikrobiler bliver mere og mere populære, og den lille Alfa Romeo MiTo som har været på markedet siden 2008 er en af de mest populære Alfa Romeo minibiler. Bilen er bygget over Fiat Grande Punto, og navnet MiTo kommer fra Milano og Torino. Milano fordi Alfa Romeo blev grundlagt der, og Torino fordi det er der hvor Alfa Romeos hovedkontor ligger.

Tirendo.dk finder du Alfa Romeo fælge i størrelserne 16 til 18 tommer. Du finder både alufælge fra nogle af de mest populære fælgproducenter som DEZENT, DOTZ eller ENZO, og du finder også stålfælge. Ofte har bilister to sæt fælge som de skifter mellem, ofte køber de alufælge om sommeren da de bedre kan klare de varmere temperaturer, og så skifter de til stålfælge om vinteren, fordi disse bedre kan klare de vejrforhold som der er om vinteren, såsom sne og den salt der bliver strøet med på vejene.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok