AUDI Q7 fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om Audi Q7 fælge

Audi Q7 kom på markedet i 2005, og er den største SUV som bliver fremstillet af det tyske bilmærke Audi. Bilen har permanent firehjulstræk og rigelig med plads både i kabinen og bagagerummet, derfor er der også mange familier som køber Audi Q7. Derfor er det også kun en vis Audi Q7 fælg størrelse som du kan bruge hvis du er den stolte ejer af en Audi Q7.

På Tirendo.dk finder du Audi Q7 fælge i størrelserne fra 18 til 22 tommer fra de kendte fælgproducenter som ALUTECH, DEZENT og mange flere. De fleste fælge som fremstilles til biler af denne størrelse er Alufælge, hvilket også betyder, at du skal bruge en smule mere tid på, at vedligeholde dem end du skal med stålfælge. Naturligvis er alle fælge som sælges på siden TUV-certificerede.

For at finde lige præcis de Audi Q7 fælge som passer til din bil, så kan du bruge søgefunktionen på siden, hvor du bare skal indtaste bilmærke, model og motortype, så finder siden selv de fælge som passer til din bil.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok