AUDI RS3 Sportback fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om Audi RS3 Sportback fælge

Hvis du er den stolte ejer af en Audi RS3 Sportback så ved du også, at der når man taler om Audi, er tale om biler som er af absolut topkvalitet. Det er lige meget om du ejer en Audi A1 eller deres store Audi A8, så ved du at der er kræset for kvaliteten, derfor er det også vigtigt at de Audi RS3 Sportback fælge som du vælger til din bil skal være af en god kvalitet.

På Tirendo.dk finder du et bredt udvalg af forskellige fælge som passer til din Audi RS3 Sportback. Du finder fælge fra alle de verdenskendte fælgproducenter som AEZ, ALUTEC, DEZENT, DOTZ, ENZO og mange andre.

To sæt Audi RS3 Sportback fælge

Der er mange personer som bestemmer sig for, at købe to sæt fælge til deres Audi RS3 Sportback, dette er fordi de ofte køber alufælge til deres Audi RS3 Sportback til brug om sommeren. Alufælge passer bedst til brug om sommeren da de bedre kan klare de varmere temperaturer som der er om sommeren. Om vinteren bruger de stålfælge fordi disse er bedre til, at klare koldere temperaturer om vinteren, og fordi de også bedre kan klare den salt som bruges på vejene.

Forskellen mellem alu og stål Audi RS3 Sportback fælge

Ud over, at fælgene ser forskellige ud, så er der også andre forskelle mellem alufælge og stålfælge, for det første er alufælge ofte lettere end stålfælge, selvom vægt forskellen i dag ikke er nær så stor som den var tidligere. For det andet så er måden hvorpå fælgene fremstilles anderledes, mens stålfælge bliver formet af store stålplader som bliver rullet, så bliver alufælge støbt i en form. Dette er også en af grundene til, at alufælge kan købes i mange forskellige design, det er meget nemmere at støbe specielle design i aluminium, end det er at stanse dem ud i stål.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok