AUDI S6 fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om Audi S6 fælge

Som alle de Audi biler der bliver fremstillet, så er Audi A6 også en atlet når den kommer på vejen, men Audi S6 er sportsvarianten af A6 og er endnu hurtigere og sporty. Dengang Audi A6 serien stadig hed Audi 100, blev S6 versionen kaldt for S4, men efter navneændringen blev den til Audi S6. Du finder en masse forskellige Audi S6 fælge på markedet da bilen er meget populær.

På Tirendo.dk finder du Audi S6 fælge i mange forskellige størrelser, du kan blandt andet finde 16 tommer DEZENT fælge, 17 tommer DOZT fælge eller 19 tommer AEZ fælge, du kan naturligvis også finde en masse andre fælge. De fleste køber i dag alufælge til deres biler, især til deres sommerdæk, der er så nogle som skifter til stålfælge om vinteren, da stålfælge bedre kan klare de koldere temperaturer som der kan opstå om vinteren.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok