CHEVROLET Spark fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om Chevrolet Spark fælge

Chevrolet har bygget biler i rigtig mange år, hvor de før i tiden mere var kendte for at bygge biler som brugte en masse benzin, så bygger de i dag også en masse mindre biler som er brændstofbesparende, og hvis du er den stolte ejer af en Chevrolet Spark, så er du ikke alene, for bilen var i 2011 den mest solgte bil i Danmark med 6.000 biler solgt. Selvom det er en minibil, så har den faktisk et brugbart bagagerum og har plads til 5 personer som alle kan spændes fast.

På Tirendo.dk finder du en masse forskellige Chevrolet Spark fælge fra nogle af de mest populære producenter som ALUTEC, DEZENT, DOTZ eller ENZO. Der fremstilles mange forskellige størrelser og design. Der er mange bilister som gerne vil bruge alufælge om sommeren og skifte til stålfælge om vinteren, og på Tirendo.dk finder du et stort udvalg af alufælge og et mindre udvalg af stålfælge som passer til din Chevrolet Spark.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok