DOTZ Kendo dark fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal man vide om Dotz Kendo Dark fælge

Det kan meget hurtigt gå hen og blive forvirrende at finde nye fælge til sin bil, der er så forfærdelig mange forskellige fælge som man kan vælge imellem, og så mange forskellige design og farver at vælge. Men hvis du er på udkig efter et sæt fælge som uden tvivl vil højne bilens udseende, så skal du overveje at købe Dotz Kendo Dark fælge.

Dotz er kendt for kvalitet

Dotz er verdenskendt for deres fælge med mange meget flotte design, fælgproducenten er et datterselskab af Alcar koncernen, der har mere end 30 års erfaring med produktionen af alufælge. Oprindeligt blev virksomheden grundlagt i USA, men har som mange andre fælgproducenter valgt Tyskland som deres hovedsæde. Dette betyder for forbrugeren at de har en sikkerhed for at kvaliteten er i top, da alle Dotz fælge bliver TÜV godkendt inden de kommer på markedet.

Dotz fælge i mange størrelser

Det som gør Dotz fælge så populære er, at de findes i så mange forskellige størrelse, du finder deres design i størrelserne mellem 15 til 21 tommer. Alle Dotz Kendo Dark fælge som bliver fremstillet, bliver produceret af de bedste materialer, og fælgene bliver produceret under de strengeste kvalitetsstandarder. Det gode ved Dotz fælge er, at de er fremstillet på en sådan måde at du sagtens kan anvende TPMS sensorer på fælgene, hvis man ikke kender disse sensorer, så er det en sensor som sørger for, at dækket hele tiden opretholder det rigtige dæktryk, på den måde har bilen også et mindre brændstofforbrug.

Find gode Dotz Kendo Dark priser

En af grundene til at Dotz fælge er så populære er, at de kan bruges på klassiske biler såvel som på hypermoderne sportsvogne. Det er ikke svært at finde flotte Dotz fælge, på Tirendo.dk finder du en masse Dotz fælge og især Dotz Kendo Dark fælge til meget gode priser.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok