FIAT 500 fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om Fiat 500 fælge

Fiat 500 har altid været en populær lille bil, men især den nyeste generation har fået mange fans rundt omkring i verden. Der er mange forskellige firmaer som fremstiller Fiat 500 fælge. Men det gælder om, at finde den fælg som man selv syntes er med til, at give bilen den helt rigtige personlighed.

Den oprindelige ”Cinquecento” forlod i 1957 fabriksbåndet for første gang, siden 2014 har du kunne finde Fiat 500X og siden 2012 den lidt større version Fiat 500L. Der er mange fabrikanter at vælge imellem, men især Subtile, Enzo, ATS og Rial er meget populære fremstillere af Fiat 500 fælge.

Tirendo.dk kan du nemt finde lige den fælg som du syntes om, til en pris som du helt sikkert også vil syntes om. Med Fiat 500 fælge kan du give din lille bil et helt nyt liv, og et nyt udseende.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok