FORD Fiesta fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om Ford Fiesta fælge

Ford Fiesta er en af de mest populære Ford biler som du finder på markedet, i over 35 år er der blevet fremstillet Ford Fiesta modeller, og der er solgt mere end 15 millioner modeller. Derfor er der også mange forskellige anerkendte fælgfabrikanter som sælger fælge til Ford Fiesta.

Det er meget nemt at finde Ford Fiesta fælgeTirendo.dk, det eneste du skal gøre er, at vælge den model af Ford Fiesta som du har stående i garagen. Herefter vil du blive tilbudt et stort udvalg af fælge fra kendte producenter som DOTZ, DEZENT eller ALUTECH. Du finder fælge i mange forskellige prisklasser, så du finder helt sikkert den fælg der passer til dine behov.

På din Ford Fiesta kan du bruge fælge som er i størrelserne 14, 15 og 16 tommer. Det er især meget populært at bruge alufælge, dette er fordi de er med til, at højne udseendet på bilen. Med et par nye Ford Fiesta fælge, kan du nemt give din bil et sporty eller trendy udtryk som passer til din egen personlighed.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok