FORD Focus fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om Ford Focus fælge

Den verdenskendte Ford Focus har i flere år været den bedst sælgende bil i verden. I 2013 kunne bilen fejre 15 års jubilæum på markedet, og i dag er det 3 generation af Ford Focus som du finder på markedet. Fordi bilen er så populær, så kan du heldigvis finde en masse Ford Focus fælge til salg.

Tirendo.dk finder du et bredt udvalg af Ford Focus fælge fra mange forskellige producenter, du finder blandt andet fælge fra AEZ, DEZENT, ENZO og DOTZ. Du kan selv bestemme hvilke størrelse af fælge du vil have på bilen, da du kan sætte fælge i størrelserne fra 16 til 20 tommer på din Ford Focus.

Alle Ford Focus fælge er TÜV-godkendte

Naturligvis er alle fælge som sælges på hjemmesiden TÜV-godkendte. Selv hvis du er ejer af en af de lidt ældre Ford Focus modeller, så kan du sagtens puste nyt liv i din bil med et par flotte Ford Focus fælge.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok