HYUNDAI i10 fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om Hyundai i10 fælge

Hyundai har i lang tid været kendt for, at fremstille biler som er af en god kvalitet, og det sydkoreanske bilfirma har med deres mikrobil igen produceret en vinder. Den første udgave kom på markedet i 2008 og overtog efter Hyundai Atos. Bilen er især populær fordi den er så lille, at den passer ind på selv de mindste parkeringspladser. I 2013 kom der en ny generation på markedet, denne var lidt bredere og længere, dog var den ikke nær så høj som forgængeren.

De mindre hjul er også med til at reducere brændstofforbruget. På Tirendo.dk finder du fælge fra alle de kendte producenter som AEZ, ALUTEC, DEZENT DOTZ eller ENZO. Hyundai i10 fælge fås i størrelserne 14 til 17 tommer, grunden til de ikke fås i større størrelser er, at bilen er relativ lille, og derfor ikke har hjulplads til store fælge. Du finder også både alufælge og stålfælge på hjemmesiden, så hvis du har en præference til en type Hyundai i10 fælge, så kan du sagtens finde dem på hjemmesiden.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok