OPEL Astra fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om Opel Astra fælge

Den nye Opel Astra og især dens forgænger Opel Kadett er verdensberømte, ingen anden Opel model er blevet solgt oftere end disse to. Den første Astra blev lanceret i 1991, og overtog pladsen efter Opel Kadett E. Begge modeller blev i begyndelsen produceret sideløbende inden Opel Astra overtog markedet 100%. Du har i dag valget mellem en masse forskellige Opel Astra fælge.

Tirendo.dk finder du en bred vifte af forskellige fælge fra de mest populære producenter som DOTZ og AEZ. Hvis du ikke er sikker på hvilke Opel Astra fælge der passer til din bil, så kan du hurtigt ved brug af søgefunktionen finde de fælge som passer.

Der er mange som vælger alufælge om sommeren og stålfælge om vinteren, dette er fordi det er nemmere, at skifte dæk på bilen hvis de allerede sidder på fælgene, og fordi der er forskel på de metaller som bliver brugt til fremstillingen af fælgene, og de vejrforhold som de kan klare sig i.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok