SEAT Ibiza fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om Seat Ibiza fælge

Du kender nok bedst Ibiza som en ferieø i Middelhavet, men det er faktisk også en bil som bliver produceret af Seat. Den første Ibiza kom på marked i 1984 og var designet af Giorgetto Giugiaro, som også har designet VW Golf. På Tirendo.dk finder du en masse fælge fra de mest kendte producenter som AEZ, DEZENT eller ENZO. Du finder også Seat Ibiza fælge i flere forskellige størrelser, du har også valget mellem om du helst vil have alufælge eller om du hellere vil have stålfælge til din Seat Ibiza.

Det er lige meget, om du vil give din Seat Ibiza et traditionelt, sporty eller elegant design så finder du helt sikkert Seat Ibiza fælge som passer til din personlighed. Det er ikke nogen hemmelighed, at alufælge er mere end bare smukke at se på, den måde fælgene fremstilles på i dag er også med til, at sørge for at du får en højere grad af kørselssikkerhed og kørekomfort.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok