SKODA Octavia RS fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om Skoda Octavia RS fælge

Skoda Octavia er den mest populære bil som bliver solgt af Skoda, siden Skoda er blevet overtaget af Volkswagen, så har Skoda’en nydt godt af de designere som arbejder på VW biler, og de har været med til, at inspirere designet på Skoda Octavia RS. Octavia RS er sportsmodellen af Skoda Octavia. Hvis du gerne vil give din Skoda Octavia RS et mere sport udseende, så kan du på Tirendo.dk finde en masse spændende Skoda Octavia RS fælge.

Heldigvis findes der en masse forskellige fælge fra alle de kendte fælgproducenter som ALUTECH, AEZ, DEZENT, DOTZ eller ENZO. Du finder Skoda Octavia RS fælge i størrelserne 16 til 19 tommer. Hvis du beslutter dig for, at købe fælge som er lidt større, så vil du opleve at din bil får et mere sporty udseende, hvorimod du med mindre fælge får et mere klassisk udseende.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok