SUZUKI Swift fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om Suzuki Swift fælge

Den første Suzuki Swift forlod samlebåndet på Suzuki fabrikken i efteråret 1983, og siden da er den rappe lille bil blevet mere og mere populær. Hvis du har en Suzuki Swift, så er det sikkert fordi du elsker at køre i din bil. Hvis du vil give din Swift et nyt look, så kan du finde en masse forskellige Suzuki Swift fælge på nettet.

Tirendo.dk finder du en masse Suzuki Swift fælge i størrelserne fra 15 til 17 tommer, du finder blandt andet en masse alufælge fra de verdensberømte fælgproducenter ATS, DEZENT og RIAL. Du kan også finde Suzuki Swift stålfælge som passer flot til bilens design.

Giv bilen et nyt liv med Suzuki Swift fælge

Med et par rappe Suzuki Swift fælge så kan du give din bil et meget tidsløst udseende, alufælge findes i mange forskellige farver og design, mens stålfælge for det meste findes i enten sølvgrå eller sort. Men forskellen er at hvis du syntes, at dine stålfælge er kedelige så kan du peppe dem op med nogle flotte hjulkapsler.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok