TOYOTA Aygo fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om Toyota Aygo fælge

Hvis du kun har brug for en lille bil til bykørsel, så er det de færreste som begynder at købe en kæmpe SUV. Indtil den i 2008 blev erstattet af iQ, så var Toyota Aygo den mindste bil som blev fremstillet på Toyota fabrikken, med dens længde på 3,41 meter passer den nemt på selv de mindste parkeringspladser. Hvis du leder efter Toyota Aygo fælge, så finder du heldigvis et meget stort udvalg af fælge.

Fordi bilen ikke er den største, så er det også begrænset for hvor store Toyota Aygo fælge som du kan komme på bilen. Men du behøver ikke, at gå på kompromis med design eller kvalitet af fælgene. På Tirendo.dk finder du både alu- og stålfælge til din Toyota Aygo i størrelserne 14, 15 eller 16 tommer, dog findes stålfælgene pt. kun i 14 tommer. Du finder Toyota Aygo fælge fra alle de kendte producenter som DEZENT, DOTZ og ALUTECH.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok