TOYOTA Yaris fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om Toyota Yaris fælge

Hvis du oftest bruger din bil til bykørsel, så har du helt sikkert overvejet at købe den lille japanske Toyota Yaris, bilen er især populær blandt kvindelige bilister, da den passer perfekt ind i selv de mindste parkeringspladser. I dag findes den som så mange andre Toyota biler også med en hybrid motor. Der er nok mange som mener, at en lille bil er kedelig og ikke er så iøjnefaldende. Men faktisk fremstilles der en masse flotte Toyota Yaris fælge som vil højne din bils udseende enormt.

På Tirendo.dk finder du fælge fra fælgproducenter som ALUTEC, ATS eller DEZENT. Fordi Toyota Yaris er en mindre bil, så er størrelsen af de Toyota Yaris fælge som du kan købe også mindre end andre biler. På hjemmesiden kan du finde fælge som er i størrelserne 15 til 17 tommer. Hvis du ikke er helt sikker på hvilke fælge der passer til den Toyota Yaris som du har stående i garagen, så kan du nemt finde de rigtige Toyota Yaris fælge på siden ved at bruge søgefunktionen, som giver dig en oversigt over de rigtige fælge.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok