Komplette hjul: helårsdæk med alufælge

Her finder du Alufælge med helårsdæk til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Det er muligt at din bil ikke er med på listen. Skulle dette være tilfældet, bedes du venligst meddele det til os. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 10 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Pålidelige helårsdæk og fælge til bilen

Kom ind i butikken og find dine næste helårsdæk med alufælge, til priser som er blandt de bedste her i landet. Du behøver aldrig at betale overpris for glimrende helårsdæk med alufælge, så længe du vælger at købe dem her hos os. Vi kan nemlig tilbyde fantastiske priser på mærker som Michelin, Goodyear, Continental, Pirelli og mange andre fabrikanter i samme klasse, takket være solide leverandøraftaler med de forskellige mærker. Da vi altid køber stort ind af helårsdæk, er der mængderabatter at opnå, som vi selvfølgelig sender videre til dig og vores andre besøgende. Er du på udkig efter lidt billigere mærker af  helårsdæk med alufælge, har vi også disse på lager.

Alufælge i mange forskellige variationer

Med fælge gælder nogle af de samme regler, som når du kigger på dæk. Kvaliteten af råmaterialerne har en stor betydning, samt selve designet af både stålfælge og alufælge. Der er selvfølgelig ikke begreber som vejgreb og bremselængde inden for fælgverdenen, men kvaliteten spiller stadig en vigtig rolle. De rette helårsdæk med alufælge giver dig gode accelerationer i al slags vejr, mens tunge og langtidsholdbare stålfælge er et fornuftigt valg i vinterperioden. Vi har valgt at samle de mest populære stilarter og mærker inden for alufælge, og vi er sikre på at du nok skal finde det du søger her på Tirendo.dk. Ønsker du samtidig at slippe for at bytte dine nuværende dæk ud med nogle nye, kan vi anbefale at du sender din ordre til en af vores mange monteringspartnere rundt omkring i landet. Her er tale om professionelle værksteder og mekanikere, som mod et mindre beløb kan hjælpe dig med dine nye dæk og fælge. Du finder den tætteste monteringspartner ved at indtaste dit postnummer eller navnet på din by, efter du har klikket på "Søg partner" linket i den øverste menu her på siden.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.