Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201

Alliance 885

Find dine 885 her!

Det skal du vide om Alliance 885

Hvis du taler med en landmand, så vil han fortælle dig at noget af det vigtigste som han investere penge i, er gode dæk til sine landbrugsmaskiner. Hvis du køber de forkerte dæk til din landbrugsmaskine, så risikere du meget nemt at komme til at fortryde det, da der er mange dæk som ødelægger afgrøderne når de kører rundt på marken, og dette kan have en meget negativ effekt på det resultat, som landmanden får ud af sin mark. Derfor skal du absolut overveje at købe Alliance 885 dæk til dine maskiner, på den måde er du sikker på at du kun får den bedste kvalitet.

Alliance er kendt for kvalitet

Alliance Tire Company Ltd. er en dækproducent som er grundlagt i Hadera, Israel, virksomheden blev grundlagt i 1950. Dækproducenten er især kendt for, at fremstille og markedsføre dæk til landbrugs- og industrimaskiner. Deres produkter er især populære i Europa, USA, Japan og Sydamerika.

På sit højeste beskæftigede Alliance ca. 1500 mennesker, dog har de siden 2006 haft cirka 950 ansatte, og en omsætning på over 163 mio. USD, hvoraf cirka 80% af deres produkter bliver solgt til eksport, mens de resterende 20% er lokalt. Du finder Alliance dæk i mere end 120 lande fordelt over hele verden.

Alliance dæk af gode materialer

Alliance dæk er især populære fordi de er fremstillet af meget gode materialer, som er med til at sikre at dækkene har en lang levetid, dette er især vigtigt i landbruget, da disse dæk ofte bliver brugt under meget svære forhold, og ofte bruges til lange strækninger hver dag. Alliance 885 landbrugsdæk er fremstillet med forstærkede sidevægge, så de kan holde til at løfte den tunge vægt som de fleste landbrugsmaskiner har. Dækket har høj lastkapacitet med reduceret oppustning og har en lav rullemodstand. Dækkets store dækflade er med til, at minimere skader på marken og endnu vigtigere på afgrøderne. Derfor kan du med ro i sindet købe Alliance 885 560/45 R22.5 dæk til din landbrugsmaskine.

Find gode Alliance 885 560/45 R22.5 dæk priser

Hvis du står og mangler nye dæk til din landbrugsmaskine, så finder du på Tirendo.dk et meget stort udvalg af forskellige Alliance dæk til meget gode priser. Du finder også en masse andre dækproducenter og du kan også købe nye fælge til dine dæk. Alle dæk som du køber er originale dæk, så du behøver ikke at være nervøs for om kvaliteten nu er god nok.

 • Stabil og behagelig
 • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
 • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
 • Gratis levering
  Vi ønsker at gøre dit køb så nemt som muligt, og derfor bliver alle ordrer leveret gratis
 • 14 dage fortydelsesret
  Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage inden for 14 dage gratis.
 • Direkte til din dør
  Vi leverer dine dæk direkte til dit hjem i løbet af 2-5 arbejdsdage, gratis og klar til at blive monteret.
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok