/

Trelleborg dæk

Desværre er der ingen resultater til din søgning. Du bedes venligst ændre dine søgeparametre for at finde produkter.  You can search by car model

Det skal du vide om Trelleborg landbrugsdæk

Hvis du spørger en landmand om hvad der er det vigtigste ved hans maskiner, så vil han helt sikkert sige, at det er meget vigtigt at de dæk som du køber til din landbrugsmaskine er af en god kvalitet, dette er fordi det er meget vigtigt, at de dæk som man køber kan klare alle de vejforhold som de bliver udsat for. Hvis du leder efter et dæk, hvor du ved at kvaliteten er noget som bliver taget meget seriøst, og at dine landbrugsmaskiner er klar til at blive brugt under alle forhold, så skal du overveje at se på Trelleborg dæk.

Svensk kvalitet til mange køretøjer

Trelleborg er en dækfabrikant som blev grundlagt i den svenske by som også har givet firmaet sit navn, Trelleborg. Fordelt over hele verden har Trelleborg mere end 23.000 ansatte på deres fremstillingscentre. Deres dæk bliver i dag fremstillet på fabrikker i Sverige og Sri Lanka. Firmaet er især populært, fordi de fremstiller dæk til mange forskellige køretøjer som personbiler, traktorer og landbrugs- og skovbrugsmaskiner, faktisk fremstiller virksomheden også dæk som kan bruges til køretøjer i lufthavne, dette er blandt andet dæk til bagagevogne og andre transportkøretøjer der bruges i en lufthavn.

Trelleborg dæk har et meget godt vejgreb

En ting som gør landbrugsdæk fra Trelleborg så populære er, at dækkene har et meget godt vejgreb, den specielle gummiblanding som bruges til fremstillingen af dækkene betyder, at dækkene ikke bliver deforme under tunge læs. Slidbanemønsteret i dækkene fra Trelleborg betyder også, at dækkene ikke skrider hvis de benyttes i områder hvor undergrunden ikke er stabil. Profilen betyder også at dækkene opretholder en god kørestabilitet selv i sving. Dækkene er også fremstillet på en sådan måde, at mudder ikke kan samles i rillerne under dækket, dette er især vigtigt for at opretholde et godt vejgreb, det samme gælder for vand, på den måde mindskes risikoen for at der kan opstå akvaplaning, fordi vandet nærmest bliver skudt ud til siderne af dækket.

Trelleborg dæk til gode priser

Når du ser på priserne af Trelleborg landbrugsdæk så kan det godt være, at de ser ud som om de koster lidt mere end andre dæk, men når du sammenligner kvaliteten af disse dæk med de andre dæk, så ser du hurtigt at der er en god grund til, at de koster lidt mere. På Tirendo.dk finder du en masse Trelleborg dæk til meget gode priser, det er lige meget om du mangler nye dæk til din personbil eller til din landbrugsmaskine, så finder du dem helt sikkert i shoppen.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.