Hankook

Hankook DH31

Fra3.813 krpr. Dæk

Find dine DH31 her!


Fantastiske priser på Hankook DH 31

Find nogle af nettets bedste priser på Hankook DH 31 lige her i shoppen. Med et stort udvalg og lave priser har altid vi hvad du står og mangler til bilen og lastbilen, og vi tilbyder samtidig gratis levering af de fleste af vores produkter, inklusiv motorcykeldæk, specialdæk, renoverede dæk, lastbildæk, offroad dæk, varevognsdæk og selvfølgelig også fri levering af dine nye Hankook DH 31 er kendt for at levere suveræne dæk til markedet, og DH 31 er ingen undtagelse. Med et solidt vejgreb, god levetid og god balance på lige strækninger og i sving, har DH 31 alt det du behøver i et lastbildæk. Selv ved tunge laster viser DH 31 sit værd, og med sit suveræne design er du beskyttet på selv de længste køreture fra A til B, også når vejret er problematisk.

Mange års erfaring som dækforhandler

Når du køber dæk her hos os, kan du være sikker på at modtage dem i god stand og inden for ganske kort tid. Vi har nemlig opbygget et fornuftigt logistiksystem over flere år, som gør at vi lynhurtigt kan sende din ordre afsted, hvad end du køber fælge, Hankook DH 31, eller noget helt andet. Vores besøgende har tit akut brug for deres ordre, og vi er derfor fuldt ud klar over, hvor vigtigt det er at du får dine nye dæk så hurtigt som muligt. For at finde frem til andre dæk eller fælge her i butikken, anbefaler vi at du benytter søgeformularen i venstre side af skærmen. Her kan du nemlig indtaste mærke eller navnet på de enkelte dæk, hvorefter du bliver præsenteret for disse på den efterfølgende side. Du kan også vores filter i venstre side af skærmen, til at vælge hastighedsindeks, bredde, højde, kategori og meget mere, som får dig tættere på dine foretrukne dæk. Det er også her at du kan vælge hvorvidt dine bildæk eller lastbildæk skal være til sommerbrug, vinterdæk eller helårsdæk. Når du har fundet de Hankook DH 31 der passer perfekt til din lastbil, har du et par valgmuligheder når det gælder leveringen. Du kan vælge at få dem leveret direkte til din dør, hvis du har det rette udstyr til at udskifte dine dæk, få dem sendt til arbejdspladsen, hvis din arbejdsplads har sit eget værksted, eller bestille dækkene til en af vores mange dygtige monteringspartnere. Vores Tirendo.dk monteringspartnere kan give dig en hjælpende hånd, mod et mindre beløb, og udskifte dine nuværende nedslidte dæk med spritnye Hankook DH 31.

  
  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
^