/


175/85 R10 Dæk

søg ved størrelse: 2 Resultater - Tilbud pr. side:

Sorter efter:
A021 Front
SUN-F
SUN-F A021 Front
175/85-10 TL 45N

Sæson

Quad / ATV

Begrænset antal
kun 612 kr
Begrænset antal
Detaljer
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
M991 Spearz
Maxxis
Maxxis M991 Spearz
175/85-10 TL 45Q

Sæson

Quad / ATV

Begrænset antal
kun 814 kr
Begrænset antal
Detaljer
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Det skal du vide om 175/85 r10 motorcykeldæk

Hvis du spørger en professionel racerkører om hvad der er vigtigst på deres motorcykel, så vil de uden tøven fortælle dig, at det vigtigste på deres motorcykel er deres dæk. Hvis en motorcykel ikke har gode og solide dæk, som opretholder et godt vejgreb på alle vejbaner og i alle vejrforhold, så kan det have fatale konsekvenser for dem der sidder på motorcyklen. Når du sidder i en bil så er du beskyttet af bilens ydre, men hvis din motorcykel ikke kan bremse på grund af dårlige dæk, så er du udsat for naturens kræfter.

Hvor vil du bruge dine 175/85 r10 motorcykeldæk

Inden du går ud og køber nye 175/r85 r10 motorcykeldæk til din motorcykel, så skal du overveje under hvilke forhold du mest kommer til at bruge din motorcykel. Kører du mest på asfalt eller terræn, og bruger du den mest til kortere ture eller kører du på lang sommerferie på din motorcykel.

Hvis du er i tvivl om hvilke dæk du skal købe til din motorcykel, så finder du alle informationer i motorcyklens instruktionsbog, det er blandt andet her du finder ting som dækbredde og diameter på de dæk som du kan bruge.

Find billige 175/85 r10 motorcykeldæk

Hvis du står og mangler nye 175/r85 r10 motorcykeldæk til din motorcykel, så finder du på Tirendo.dk en masse forskellige dæk til meget konkurrencedygtige priser. Du finder blandt andet dæk fra Michelin, Shinko, Duro og Pirelli. Men du finder også en masse andre motorcykeldæk, så lige meget hvad du har brug for, så finder du det helt sikkert i butikken.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok