Michelin

Michelin PILOT ROAD 3 REAR

Find dine PILOT ROAD 3 REAR her!


Michelin Pilot Road 3 til motorcykler er et revolutionerende nyt dæk fra en af verdens største dækproducenter. En usædvanlig gummiblanding sammen med et højt antal lameller giver dette dæk en ekstremt kort bremselængde. Dækkets sikre greb på vejen giver føreren god kontrol over motorcyklen på både tørre og våde veje.

Dækprofil

Dækkets bløde skuldre har et meget stort antal korte lameller, som er adskilt af små bitte vandreservoirer. Kanten af lamellerne bryder vandets overflade, så vandet lettere kan drænes ind i de små vandreservoirer, hvor det opbevares, indtil det bliver slynget ud af dækket. Det er utroligt effektivt til at fjerne vandet og dermed reducere risikoen for aquaplaning.

Økonomi

Takket være det hårde gummi i midten af dækket holder Michelin Pilot Road 3 til mange flere kilometer på vejen end dets forgængere og andre lignende dæk, og det kan derfor godt betale sig at købe dette hårdføre dæk fra Michelin.

Kendetegn

Michelin Pilot Road 3 er kendetegnet ved et usædvanligt højt antal lameller samt den enestående kombination af blødt gummi på skuldrene og hårdt gummi i midten af dækket.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.