Michelin

Michelin Starcross HP4

Find dine Starcross HP4 her!


Det skal du vide om Michelin Starcross HP4

Hvis du ejer en motocross motorcykel så ved du allerede, at de dæk der sidder på motorcyklen er afgørende for den køreoplevelse som du får. Hvis du ofte bruger din motorcykel til terrænkørsel, så er det vigtigt at du køber et dæk som har et meget godt vejgreb, i tilfælde af at der ligger meget mudder eller løs jord, der hvor du vil køre. Hvis du køber Michelin Starcross HP4 dæk, så ved du allerede at du har truffet det rigtige valg.

Michelin er blandt de bedste dækproducenter i verden

Den franske dækproducent Michelin blev grundlagt i 1889 og har hovedsæde i Clermont-Ferrand i Auvergne regionen i Frankrig. Michelin fremstiller i dag dæk til mange forskellige køretøjer og maskiner, som blandt andet biler, landbrugsmaskiner, motorcykler og cykler, de fremstiller også dæk til fly og endda dæk som er blevet brugt på rumfærger. I dag har Michelin mere end 22.000 ansatte fordelt på 69 produktionsfaciliteter i 18 forskellige lande over hele verden. På deres fabrikker produceres der mere end 166 millioner dæk hvert år, hvilket er med til at gøre Michelin til en af de største dækproducenter i verden.

Michelin Starcross HP4 dæk har exceptionel trækkraft

Fordi Michelin Starcross dækket er fremstillet med specielle riller og en speciel mønsterprofil, så har dækket en fantastisk trækkraft på både våde asfalterede vejbaner samt på mudret eller stenede underlag. Dækket er fremstillet med en speciel gummiblanding som betyder at dækket er mere elastisk end andre dæk, og dermed også opretholder et bedre vejgreb på våde og tørre vejbaner. Michelin Starcross HP4 dækket har et lastindeks på 62, hvilket betyder at det kan klare læs på op til 265 kg, dækket har også et hastighedsindeks M hvilket betyder, at det er godkendt til hastigheder på op til 130 km/t. Michelin Starcross HP4 dæk er designet til Super Cross og meget hård undergrund. Det brede dæk er fremstillet på en sådan måde, at en større del af dækkets kontaktflade har kontakt med vejbanen, og dækkets højde betyder at det har en større luftkapacitet til afdæmpning af hårde landinger.

Find Michelin Starcross HP4 dæk til en god pris

Hvis du står og mangler nye Michelin Starcross HP4 dæk, så er der flere online butikker som sælger dem til meget konkurrencedygtige priser, du finder dem blandt andet på Tirendo.dk, til gode priser. Butikken har også et stort udvalg af andre dæk fra Michelin sortimentet, så det er lige meget om du er på udkig efter motorcykeldæk, eller om du leder efter dæk til din SUV, så finder du dem helt sikkert i butikken.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.