Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201

Mitas H03

Find dine H03 her!

Det skal du vide om Mitas H03 dæk

Når du står i den situation, at det er blevet tid til at skulle skifte dæk på din motorcykel, så kan det godt være lidt forvirrende at skulle vælge nye dæk til den. Der er så mange forskellige dæktyper som du kan vælge imellem og der findes så mange forskellige producenter som fremstiller dæk til motorcykler. Men hvis du vil købe dine nye motorcykeldæk fra en virksomhed som er verdenskendt for, at fremstille dæk som er af en meget god kvalitet, og som fremstiller dæk til mange forskellige køretøjer, så skal du absolut overveje at købe dine nye dæk fra Mitas.

Mitas er kendt for kvalitet

Dækproducenten Mitas blev grundlagt i Tjekkiet for mere end 80 år siden, og fremstiller i dag dæk til alt fra fly og personbiler til landbrugsmaskiner og motorcykler. Mitas er en del af Trelleborg koncernen, og deres dæk fremstilles på deres fabrikker i Tjekkiet, samt i Serbien og Iowa, USA. Mere end 80% af de dæk som bliver fremstillet af Mitas bliver solgt på det europæiske marked.

Hvordan bestemmer du hvilke dæk du skal købe?

Hvis du ikke er helt sikker på hvilken type Mitas dæk som du skal købe til din motorcykel, så kan du finde meget af den information som du har brug for på siden af dine dæk, her finder du ting som størrelse og fælgdiameter. Et andet sted hvor du finder meget information er i motorcyklens instruktionsbog, hvor der også står alt det som du skal vide.

Det gode ved Mitas H03 dæk er, at de er fremstillet på en sådan måde, at de hele tiden opretholder et godt vejgreb, dækket har også en speciel slidbane med ikoniske riller som er med til, at lede vand under dækket ud til siderne af dækket, dette betyder at vand ikke kan samle sig under dækket, og på den måde kan der ikke opstå akvaplaning. Hvilket især er vigtigt hvis du kører på en motorcykel, hvor et godt vejgreb er livsvigtigt for sikkerheden. Dækkets specielle gummiblanding betyder også, at dækket ikke bliver deformt hvis det bliver brugt under varme forhold.

Find gode Mitas H03 dæk priser

Hvis det er blevet tid til, at skulle finde nye Mitas H03 dæk til din motorcykel, så finder du på Tirendo.dk et stort udvalg af forskellige motorcykeldæk, du finder også en masse dæk til andre køretøjer, og du finder også en masse fælge som passer til dine nye dæk.

 • Stabil og behagelig
 • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
 • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
 • Gratis levering
  Vi ønsker at gøre dit køb så nemt som muligt, og derfor bliver alle ordrer leveret gratis
 • 14 dage fortydelsesret
  Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage inden for 14 dage gratis.
 • Direkte til din dør
  Vi leverer dine dæk direkte til dit hjem i løbet af 2-5 arbejdsdage, gratis og klar til at blive monteret.
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok