Shinko

Shinko SR741

Fra1.081 krpr. Dæk

Find dine SR741 her!


Det skal du vide om Shinko SR741 motorcykeldæk

De fleste ved, at der er forskel på fordæk og bagdæk på en motorcykel, men når først du står i den situation at du skal til at vælge nye bagdæk til din motorcykel, så kan det hele virke lidt forvirrende, der er så mange forskellige producenter og dæktyper at vælge imellem. Men hvis du køber Shinko SR741 dæk, så ved du allerede at du har truffet det rigtige valg.

Shinko er kendt for deres cykel og motorcykel dæk

Oprindeligt blev Shinko grundlagt i Osaka i Japan tilbage i 1946, virksomheden startede med at fremstille cykeldæk til forskellige former for cykler, og i 1998 trådte de ind på markedet for motorcykeldæk, da virksomheden opkøbte motorcykeldæk teknologien fra Yokohama Rubber Company. Siden da har firmaet solgt deres motorcykeldæk under Shinko mærket. Virksomheden fremstiller som til almindelige cykler, også et væld af forskellige dæk til motorcykler, det er lige meget om du mangler dæk til scootere, sports motorcykler, touring motorcykler, eller offroad modeller, så finder du disse dæk hos Shinko.

Shinko SR741 har et godt vejgreb

Shinko SR741 motorcykel dæk er fremstillet til touring motorcykler, og er derfor fremstillet på en sådan måde, at de opretholder et godt vejgreb på alle former for vejbaner og under alle vejrforhold. Dækkets profilmønster sørger for, at der ikke kan samles vand under dækket, på den måde mindskes risikoen for, at der kan opstå akvaplaning, dette er især vigtigt for touring motorcykler, som ofte bruges til lange strækninger hvor vejret kan være meget skiftende. Slidbanerne på dækket sørger også for, at du har en god kørestabilitet lige meget om du kører på lige strækninger eller om du kører rundt i et sving. Dækket har også en god trækkraft på alle former for undergrund.

Shinko SR741 har en certificeret hastighedsklasse H, dette betyder at du kan bruge dette dæk til hastigheder på op til 210 km/t. Shinko er kendt for, at inkorporere nye og innovative løsninger for at sørge for, at du som motorcyklist får en behagelig køreoplevelse, især hvis du bruger din motorcykel til lange ture.

Find billige Shinko SR741 dæk

Hvis du leder efter nye Shinko SR741 dæk til din touring motorcykel, så finder du på Tirendo.dk disse dæk til en meget konkurrencedygtig pris. På siden finder du også en masse andre Shinko dæk til andre motorcykler, så lige meget hvilken form for motorcykel du ejer, så finder du helt sikkert et dæk der passer til dine behov.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.