Star Performer
Bemærk: Priserne gælder for dæk uden fælg. Afhængigt af dækdimensionen kan slidbanemønsteret variere.
Star Performer

Star Performer UHP-3 235/45 ZR17 97W XL 4PR

Star Performer

Star Performer UHP-3 235/45 ZR17 97W XL 4PR

Star Performer - High performance kvalitetsprodukt, eksklusivt mærke, uovervindelig god pris.

Dækstørrelse
235/45 ZR17 97W XL 4PR 
tilgængelighed:
Lagervare
Dæktype:
SommerdækSo
Hastighed:
W: Godkendt op til 270 km/h
EAN:
4718022016164
Artikelnummer:
R-445035
Dæk mærkning:
DEX:
Kundebedømmelser:
(10)
For spørgsmål, kontakt os venligst support​@tirendo.dk
502 kr
Pris per post incl. moms
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Tilføj produkt for at sammenligne

  • Beskrivelse
  • Dækmærke
  • Kundebedømmelser
  • Tekniske specifikationer
EU-dækmærket / effektivitetsklasser

EU-dækmærket / effektivitetsklasser

EU har indført EU-dækmærket ved en forordning (nr.1222/2009), og mærket er ens og bindende for alle EU-medlemsstater. Det gælder for personbildæk, dæk til lette erhvervskøretøjer og dæk til tunge erhvervskøretøjer, der er produceret efter den 1. juli 2012.

Tre forskellige områder testes: rullemodstand, vådgreb og rullestøjen, som dækket frembringer under kørsel

Følgende påvirkes ikke af EU-dækmærket: regummierede dæk, professionelle terrængående dæk, racerdæk, dæk med ekstra anordninger til forbedring af trækkraften, f.eks. pigdæk, T-type nøddæk/reservehjul, specialdæk til montering på køretøjer, der blev registreret første gang inden den 1. oktober 1990, dæk med en maksimal tilladt hastighed på 80 km/t, dæk til fælge med en nominel diameter på 254 mm eller derunder eller 635 mm eller mere.

Med denne forordning forfølger den Europæiske Union målet om at fremme økonomisk og miljømæssig effektivitet i vejtrafikken såvel som at øge trafiksikkerheden på den ene side og på den anden side at give forbrugerne større produktgennemsigtighed og samtidig fungere som en aktiv beslutningsstøtte.

Allerede i forbindelse med inkorporeringen kritiserer eksperter det faktum, at EU-dækmærket desværre kun viser nogle få produktegenskaber. Ud over rullemodstand, vådgreb og rullestøj, som er hovedfokus for EU-dækmærkningen, har dæk meget vigtigere og sikkerhedsrelevante produktegenskaber, såsom akvaplaningsegenskaber, kørselsstabilitet, holdbarhed, bremseegenskaber på tørre og våde veje, adfærd under vinterforhold osv.

Dækproducenter påpeger, at testresultater fra forskellige institutioner og tidsskrifter fortsat er vigtige informationskilder for slutforbrugeren. Disse tests fokuserer normalt på yderligere sikkerhedsrelevante produktegenskaber ud over EU-standardkvalifikationerne til dækmærkning, som altid er vigtige for den endelige kunde.

UHP-3 tyre review

Gennemsnit af 90 Testmeninger
Grip på tør vej
Bremseegenskaber på tør vej
Grip på våd vej
Bremseegenskaber på våd vej
Grip ved sne  N/A
Kørekomfort
Lyde i førerhuset
Dækslitage
Brændstofforbrug
Kørte kilometer 7.468
26.02.2022 fra CasperC
Surprisingly great quality. Have had almost all known brands on the car. The combination of high weight and lots of power tends to test the tire quite fast. This is the best performing tire I have had on my car. Better than tires 3 or 4 times as expensive... Have had tires with a little less noice. But very low noice tires, tends to blow up on my car, due to too soft sidewall.
03.01.2021 fra jannik ussing bergenholz
Køber aldrig dette lorte! dæk igen. det rumler helt åndsvagt, skiftede hjullejer på bilen da jeg troede det var dem. men var dækket der står de har fælgkant beskytter. der er ikke en skid fælgbeskyttelse på dem. også er de meget smalle i deres størrelse. blev simpelthen så skuffet over disse dæk, da jeg tidligere har haft et sæt vinterdæk af samme mærke, de var derimod helt fantastiske i sne.
26.01.2020 fra Daniel
Er positivt overrasket over disse dæk da det var nogle af de billigste dæk på markedet og syntes de er bedre end de contital dæk jeg kørte med før, de står fint fast både på våd og tør vej og også i koldt vejere
Se flere anmeldelser
Mærke Star Performer
Model UHP-3
Dimension 235/45 ZR17 97W XL 4PR
Bredde 235
Dækkets profil 45
Construction type ZR
Dækstørrelse 17
Belastningsindex 97
Hastighedsindeks (W)
With/Without Valve (TT/TL) Dækket kræver slangen
M/C Nej
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.