General

General GRABBER AT2

Fra1.263 krpr. Dæk

Find dine GRABBER AT2 her!


Det skal du vide om General GRABBER AT2 dæk

Når det er blevet tid til at skulle skifte dæk på din bil, så er der mange som kun overvejer om de skal have sommer eller vinterdæk på deres bil, men faktisk kan de fleste mennesker sagtens købe helårsdæk til deres biler. Hvis du mangler et godt helårsdæk til din SUV så skal du absolut overveje at købe General GRABBER AT2 dæk.

General dæk har tradition for kvalitet

General Tire blev grundlagt i USA tilbage i 1915 af William F. O’Neill og Winfred E. Fouse som startede firmaet under navnet General Tire and Rubber Company. Virksomheden havde en drøm om, at fremstille et dæk som kunne konkurrere med de dæk som dengang blev fremstillet af nogle af de andre store dækproducenter. Dog besluttede virksomheden sig for, at fremstille dæk som var mere specielle, og derfor ikke ville have den samme form for konkurrence som andre dæk. Dette betød blandt andet, at virksomheden fremstillede det største dæk man kun købe dengang, dækket hed meget originalt, General Jumbo. Takket være deres innovative løsninger, så er der i dag stadig mange som køber General dæk til deres SUV’er.

General GRABBER AT2 dæk til hele året

Hvis du har en SUV men er træt af, at skulle skifte dæk to gange om året, så kan du med ro i sindet købe General GRABBER AT2 dæk. Dækket er fremstillet på en sådan måde, at bilen hele tiden har et godt vejgreb, det er lige meget om der ligger sne på vejen, eller om det er en varm sommerdag så opretholder bilen et godt vejgreb. Dækket er fremstillet med en speciel gummiblanding som resultere i en reduceret rullemodstand, og dermed spare bilen brændstof, hvilket betyder at selvom du kører i en stor SUV, så er du stadigvæk mere miljøvenlig end hvis du kørte med andre dæk.

Hvis du ikke ved om det er tid til at skifte dine dæk ud med nogle nye dæk, så kan du bruge en tommelfingerregel som siger, at der ikke må være en mønsterdybde som er under 3 mm på dækket, dette er fordi dækket mister det vejgreb som det normalt har, og faktisk ved under 3 mm kun har 11% af den kontaktfladestørrelse som det har når dækket er nyt. I Danmark er der også en lov som siger, at der ikke må være under 1,6 mm dækprofil tilbage på dækket. På Tirendo.dk finder du General GRABBER AT2 dæk i mange forskellige størrelser, så du finder med andre ord, helt sikkert det dæk der passer til dine behov.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.


Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.