Gripmax

Gripmax Status AllClimate

Fra720 krpr. Dæk

Find dine Status AllClimate her!


Det skal du vide om Gripmax Status AllClimate

Hvis du er ejer af en stor flot SUV så ved du også, at de dæk som sidder på dit køretøj er af meget stor vigtighed. Ofte bliver SUV’er brugt på veje som måske ikke er nær så gode som dem du finder inde i byen. Hvis du er på udkig efter et helårsdæk, som du også kan bruge når der ligger sne og slud ude på vejen, så skal du absolut overveje, at se på Gripmax Status AllClimate 225/55 r19 99w dækkene.

Gripmax dæk fås i mange størrelser

Gripmax blev lanceret i 2014 af Van Den Ban Group fra Holland, og er dæk som er fremstillet specielt til ejere af SUV'er og firehjulstrækkere, som stiller store krav til deres køretøjer. Dækkene fra Gripmax fås i hjulstørrelser fra 16 til 21 tommer, og opretholder et perfekt vejgreb på både de asfalterede veje og på grusveje.

Gripmax Status AllClimate kan bruges om vinteren

En grund til, at bilejere er nervøse for at købe helårsdæk er, fordi denne form for dæk før i tiden havde et dårligt ry, for ikke at være gode til brug hverken om sommeren eller om vinteren, men med de nye Gripmax dæk behøver man ikke længere være nervøs, fordi dækket er udstyret med M+S symbolet hvilket betyder Mountain + Snow, dækket har endda Snefnug symbolet, hvilket betyder at dækket er godkendt til brug i de europæiske lande, hvor vinterdæk er påkrævet ved lov. Så hvis du tager til Sverige med din SUV, så kan du med ro i sindet bruge dine Gripmax Status AllClimate dæk.

Den specielle gummiblanding som bruges i Gripmax Status AllClimate dækkene betyder også, at dækkene er mere elastiske end almindelige dæk, hvilket betyder at dækkene har et bedre vejgreb. Det specielle profilmønster med tværgående riller betyder, at sten og grus ikke kan sætte sig fast under dækket, dette er vigtigt for trækkraften som på den måde forbliver optimal, selv hvis du kører på mudrede veje eller i offroad terræn.

Find Gripmax Status AllClimate dæk til gode priser

Hvis du er på udkig efter nye Gripmax Status AllClimate 225/55 r19 99w dæk til din SUV, så finder du dem på Tirendo.dk til meget konkurrencedygtige priser. Du finder dækkene i flere størrelser. Du finder også andre dæk fra Gripmax sortimentet, så lige meget hvilket dæk du er på udkig efter, så finder du det helt sikker på siden.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.