Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201

Vi sparker Tirendos Tyre Challenge igang


I weekenden skete det endelig! Den første omgang af Tirendos Tyre Challenge, sponsoreret af Falken, løb af stabelen. Selvom det stod ned i stænger fredag, klarede det op til lørdag og vi kunne byde velkommen til masser af besøgende og deltagere i Tyre Challenge-teltet i kørerområdet.

Fra starten satte Falkens pitcrew grundtiden, der forblev den bedste i ret lang tid. Med 28,51 sekunder, var det et stærkt “statement” - et meget hurtigt dækskifte.Ny pitstop-rekord i løbet af løbsweekenden

Om eftermiddagen den 19. august, var der en række deltagere, der kom meget tæt på den professionelle tid, Team Falken satte. Til sidst skete det uundgåelige::

En deltager, der ikke engang havde planlagt at deltage i Tirendos dækkonkurrence satte en helt utrolig tid på 24,41 sekunder, der stadig indtager 1. pladsen i mændenes konkurrence.

Her er et overblik over resultaterne:
De professionelles tid: 28,51 sekunder
Kvindernes bedste resultat: 1 minut og 5,31 sekunder
Mændenes bedste resultat: 24,41 sekunder

Du kan også deltage næste gang!

Næste gang er i weekenden den 22. - 24. september. Så tilmeld dig nu på  og vind 2 af de 15x2 billetter til VLN Race.

Besøg os i kørerområdet i “box 6” i løbet af weekenden og vær med. Den deltager, der får den bedste tid, vinder 2 sæt Falken-dæk efter eget valg; ét sæt sommerdæk og ét sæt vinterdæk.

Der er også attraktive gevinster til 2. - 10. pladsen, samt en uforglemmelig motorsportsoplevelse til alle.

I september kommer også Tirendos Tyre Challenge-app, der giver dig mulighed for at deltage hjemmefra. Der vil også være gode præmier til vinderne her.

x
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok