Goodride

Goodride SW608

Find dine SW608 her!


Goodride SW608 vinterdæk som kører godt i al slags vintervejr

Goodride SW608 vinterdæk er et ganske fornuftigt vinterdæk, som er billigt for pengepungen og en fornøjelse at køre med, også når vejret viser sig fra sin værste side. Gummiet er lavet specielt til at kunne modstå vinterens kulde, og de V-formede riller sørger for, at al vand imellem vejen og dækkenes overflade ledes væk, så kontakten til asfalten altid er intakt.

Af både bilister og i tests har Goodride SW608 dæk fået ros for sin korte bremselængde og gode vejgreb på både våd og tør vej, og kan du lide at køre stærkt, er det ikke noget problem, da disse Goodride dæk er certificeret til at kunne køre op til hastighed T (190 km. i timen!).

Få hjælp og gode råd til f.eks. Goodride dæk

Her hos Tirendo.dk har vi gjort det til en æressag at stå til rådighed for vores kunder med svar og gode råd om alt, lige fra bestilling og montering, til dækstørrelser, helårsdæk og sommerdæk. Du kan nemt kontakte os - enten ved at ringe til telefonnummeret øverst på siden her, eller skrive en e-mail til support@tirendo.dk.

Har du ikke tid til at skrive e-mails eller ringe, har vi samlet en masse artikler om alverdens bilemner under menupunktet ”Hjælp”. Er dit spørgsmål ikke om specifikke dæk, som Goodride SW608, men af mere generel karakter, er der en stor chance for, at du finder svaret her.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.